Italiaanse wijnen Antwerpen uit Piemonte
Winkelwagen 0

Culinair tipje van de sluier voor 23 april

Gevulde Eieren met Sardienen Tapenade Piemontese antipasti Recept

Gevulde Eieren met Sardienen Tapenade

Gevulde Eieren met Sardienen Tapenade | Wijnen La CascinaHierbij verklap ik je alvast één van de Piemontese hapjes die je kan proeven op zaterdag 23 april tijdens de Open Fles Dagen van La Cascina

Recept voor 16 gevulde eieren met sardienen tapenade:

  • Stap 1: kook 8 eieren tot hard ze hard zijn. Eieren met koud water afspoelen, pellen en halveren.

  • Stap 2: eierdooiers uit de eieren halen en in de keukenrobot of staafmixer 6 eierdooiers pureren met 100 gr ontpitte zwarte olijven, 1tl geperste knoflook, 1 el fijngesneden bieslook, 1el karpertjes en 4 sardienen uit blik. 2el olijfolie toevoegen en enkele druppels citroensap.

  • Stap 3: eieren vullen met de tapenade.

  • Stap 4: afwerking: 2 eierdooiers door een zeef drukken en over gevulde eieren verdelen. Je kan ook afwerken met een beetje gefrituurde peterselie.

Smakelijk!



Ouder bericht Nieuwer bericht


Post hieronder je commentaar:

Commentaar op berichten verschijnt enkel na goedkeuring door de administrator