Italiaanse wijnen Antwerpen uit Piemonte
Winkelwagen 0

Recept Gevulde Artisjokharten met Geitenkaas en Pesto

Erbaluce di Caluso Geitenkaas Gevulde Artisjokharten Pesto Recept Spumante Roverello

Ideaal voor een heerlijke Mediterraanse Brunch

  • Verwarm de oven op 180° C.
  • Prak 100g zachte verse geitenkaas fijn en meng deze met 30g geraspte pecorino (parmezaan kaas kan zeker ook), 2 à 3 el groene pesto en peper. 
  • Laat 8 artisjok bodems (vaak te verkrijgen in glazen bokalen) uitlekken en vul deze met er geitenkaas mengsel.
  • Artisjokbodems in ovenschaal leggen en in het midden van de oven ongeveer 15 min verwarmen tot bodems warm zijn en kaas gesmolten is! 

    Recept Gevulde Artisjokharten met Geitenkaas en Pesto | Wijnen La CascinaEenvoudig gerechtje maar zo smakelijk bij een brunch of als hapje!

    p.s. Wijnsuggestie: witte wijn Erbaluce di Caluso of Spumante Roverello



    Ouder bericht Nieuwer bericht


    Post hieronder je commentaar:

    Commentaar op berichten verschijnt enkel na goedkeuring door de administrator