Italiaanse wijnen Antwerpen uit Piemonte
Winkelwagen 0

Degustatiebeurs Wijnfocus 2016: 5 - 6 maart in Geel

Commanderij Kempen Degustatiebeurs Filip De Pauw lentewijnen Wijnfocus 2016

Bezoek La Cascina en ontvang 5% korting

Ook dit jaar neemt La Cascina deel aan Wijnfocus. Benieuwd naar de La Cascina lentewijnen? Kom deze sprankelende lentewijnen ontdekken in Geel! 5% korting vanaf 12 flessen voor alle bestellingen tijdens Wijnfocus @ La Cascina wijnstand.

  • zaterdag 5 maart: 14 - 19u
  • zondag 6 maart: 12 - 19u

Nieuw op Wijnfocus!

Gastronomie van Filip De Pauw. Hij heeft gewerkt in sterrenzaken zoals: Hertog Jan, het Zilte en Danny Horseele. Hij wordt gesignaleerd als de rijzende ster in Antwerpen en is chef kok in zijn restaurant Jerom in Antwerpen. 

Commanderij Kempen

Degustatiebeurs Wijnfocus 2016: 5 - 6 maart in Geel | Wijnen La CascinaCommanderij Kempen maakt deel uit van de Vlaamse Wijngilde en behoort met 124 leden tot de grootste commanderijen. Ze werd opgericht in 1972 en verenigt wijnliefhebbers vanuit gans Vlaanderen. 

Commanderij Kempen is ook organisator van Wijnfocus. Dit is een wijndegustatiebeurs waar iedereen welkom is en die door wijnliefhebbers gekend is als de ideale gelegenheid om de wijnkelder aan te vullen met nieuwe ontdekkingen en echt lekkere wijnen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

 Ouder bericht Nieuwer bericht


Post hieronder je commentaar:

Commentaar op berichten verschijnt enkel na goedkeuring door de administrator