Italiaanse wijnen Antwerpen uit Piemonte
Winkelwagen 0

Liefde voor Italiaanse Wijnen Antwerpen

Brasschaat Bruist Genieten Italiaanse wijnen Antwerpen Liefde voor Italiaanse Wijnen Piemonte Piemonte wijnen TastingPiemonteStartsHere Wijn uit Piemonte

“Onze wijnproducenten zijn echte specialisten. Dat proef jij in jouw glas!”

Klanten een onbekende regio van Italië laten ontdekken en een uniek aanbod van wijnen uit niet toeristische streken in Piemonte aanbieden. Dat is waar La Cascina voor staat. Aan het roer staan Anje Schoonbaert en Paul de Gussem.

Liefde voor Italiaanse Wijnen in Brasschaat Bruist

Bewuste keuze

“We hebben bewust voor Italiaanse wijnen uit Piemonte gekozen omdat mijn familie aan moederszijde uit deze regio komt. Al van kindsbeen af bracht ik daar alle vakanties door. Zo ben ik langzamerhand gehecht geraakt aan al het moois dat deze regio te bieden heeft. Zeker op culinair vlak met bijbehorende wijnen is Piemonte echt top.”, aldus Anje.

Kwalitatief hoogstaande wijnen en druivensoorten

"Wij willen onze klanten een onbekende regio van Italië laten ontdekken. Onze wijnen en druiven hebben een groot bewaarpotentieel en je treft ze niet aan in een grootwarenhuis of op de wijnkaart van een horecazaak. Daarnaast willen we ook graag de wijnproducenten, met wie we intussen ook een hechte vertrouwensrelatie hebben opgebouwd, helpen om hun producten bekender te maken.”

Nog meer?

“Jazeker. We willen ook graag een ontmoetingsplaats creëren waarbij de wijnen centraal staan maar waar ook ruimte is om te connecteren met elkaar en voordrachten over Piemonte te houden. Ook hebben we een luxe wijnreis uitgestippeld waar klanten zelf kennis kunnen maken met de regio en met de wijnproducenten met wie we samenwerken. En naast de Open Fles Dagen, kunnen klanten zich ook inschrijven voor seizoen wijndegustaties waarbij je een virtuele tour door Piemonte krijgt met lekkere wijnen en culinaire tips.”

Passie delen

Anje: “Doordat ik zelf Piemonte en onze wijnproducenten door en door ken, breng ik graag deze passie over naar onze klanten. Mensen samenbrengen en laten genieten van nieuwe ontdekkingen, daar willen we voor gaan!”

Ben jij een wijnliefhebber die bewust kiest voor degelijkheid en kwaliteit?
Schrijf je in voor 'Message in a bottle' en we houden je graag op de hoogte van alle activiteiten.

 Ouder bericht Nieuwer bericht


Post hieronder je commentaar:

Commentaar op berichten verschijnt enkel na goedkeuring door de administrator