Italiaanse wijnen Antwerpen uit Piemonte
Winkelwagen 0

Ruilen - retourneren

Als je goederen of diensten bij ons koopt, heb je gedurende 14 dagen vanaf de levering of[1] het sluiten van de overeenkomst het recht om te beslissen dat je de goederen niet wil houden.  Je kan je bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen (de kosten hiervoor betaal je zelf).  Binnen de 14 dagen nadat we je bestelling teruggekregen hebben of je hebt aangegeven dat je wil afzien van de overeenkomst, betalen we je de volledige aankoopprijs ervan terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald of via overschrijving naar het bankrekeningnummer van je zichtrekening.

De directe kosten voor terugzenden van de goederen komen dus voor jouw rekening, tenzij vooraf anders en schriftelijk overeengekomen. Indien de goederen onmogelijk per post kunnen worden teruggezonden zullen wij deze bij jou komen laten afhalen per koerier en zal hiervoor een retourkost van €3,95 worden aangerekend,

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen of tot je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwachten we dat je zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als je de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag je ze enkel in die mate uitpakken als nodig is om te kunnen beoordelen of je het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen niet gebruikt zijn. 

Ben je  niet helemaal tevreden met je bestelling of is er iets fout gegaan?
Check dan eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:

  • Retourneren kan binnen 14 dagen per koerier
  • E-cadeaukaarten en likeurpralines kunnen niet geretourneerd worden
  • artikelen dienen ongeopend te zijn en alle D.O.C of D.O.C.G. zegels nog bevestigd, in de originele staat en verpakking, met alle geleverde toebehoren zoals originele bestelbon of factuur met leveringsnota van de verzendingsdienst
  • artikelen met beschadigde wijn etiketten of doppen zullen niet retour worden genomen, tenzij met foto’s kan aangetoond worden dat de beschadiging tijdens het transport is gebeurd.
  • enkel volledige dozen en onbeschadigde, ongeopende (volle) flessen in de originele verpakking komen voor terugname in aanmerking, tenzij het gaat om wijnen met kurksmaak (lees verder bij paragraaf “Kurksmaak”).
  • je uit slechts één doos maximaal 1 fles van dezelfde soort geopend hebben ter degustatie.
Meld eerst jouw retour aan bij de La Cascina klantendienst: info@wijnenlacascina.be of www.wijnenlacascina.be/pages/contact. Wij bezorgen je dan de nodige info en een retoursticker die je gebruikt om de zending naar La Cascina te retourneren.

Indien de artikelen correct retour zijn ontvangen, maakt  La Cascina binnen 5 werkdagen het verschuldigde bedrag (exclusief de initiële verzendkosten en €3,95 retour kosten) aan jou over.

Om je herroepingsrecht, zowel in het geval van levering van diensten als levering van goederen snel en correct uit te oefenen, kan je het hieronder vermelde formulier invullen en dit opsturen naar Poeldreef 72, 2950 Kapellen, België of mailen naar info@wijnenlacascina.be . Wij zullen je per e-mail een ontvangstbevestiging van jouw herroeping sturen.

“MODELFORMULIER VOOR HERROEPING

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)  - Aan [hier dient U Uw naam, adres en, indien van toepassing, Uw fax en e-mailadres in te vullen] :

  - Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*)

  - Besteld op (*)/Ontvangen op (*):

  - Naam/Namen consument(en):

  - Adres consument(en):

  - Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

  - Datum:

  (*) Doorhalen wat niet van toepassing is."

 

[1] In het geval van diensten

Mevrouw De heer
Ja, ik wil 'Message in a bottle' ontvangen en geen enkele degustatie, wijntip en andere voordelen missen!”